China's Best Creative Company For Silicone Ice Ball

Te tātari maakete hua Silicone

Ko nga hua Silicone kua rongonuihia i roto i nga tau tata nei na o raatau ahuatanga ahurei penei i te aukati wera, ngawari, me te mauroa.Ko te maakete hua silicone o te ao e tika ana kia tipu i te CAGR o 6.2% i roto i te waa matapae o 2021 ki te 2026.

Ko tetahi o nga mea nui e akiaki ana i te tipu o te maakete hua silicone ko te piki haere o te tono mai i te umanga hauora.Ko nga hua Silicone e whakamahia nuitia ana i roto i nga taputapu rongoa penei i te implants, catheters, me nga taputapu haangai na runga i to raatau biocompatibility, e whakaiti ana i te tupono o nga mate.

Kei te piki haere te tono mo nga hua silicone i roto i te umanga miihini na te tipu haere o nga waka hiko.Ka whakamahia te rapa Silicone i roto i nga pākahiko waka hiko hei taonga hiri na te nui o te pāmahana me te mauroa.

Ko te rohe o Ahia-Kiwa ka kitea te tipu nui o te maakete hua silicone i roto i te waa matapae.Ka taea tenei ki te piki haere o te taupori, te piki haere o te moni whiwhi, me te tere o te ahumahi i roto i nga whenua penei i Haina, Inia, me Japan.

Heoi, kei te anga te maakete hua silicone ki nga wero na te rerekee o nga utu o nga rauemi mata e whakamahia ana i roto i nga mahi whakangao.Ko te rerekee o nga utu o te rapa silicone me te wai silicone e kiia ana ka aukati i te tipu o te maakete hua silicone.

Hei mutunga, ko te maakete hua silicone o te ao ka tipu haere i nga tau e haere ake nei na te piki haere o te tono mai i nga umanga hauora me nga umanga miihini.Heoi ano, kei te raru ano te maakete na te pahekeheke o nga utu o nga rawa mata.

 

 

O1CN01u5REB129qYPGVS10l_!!3925388119

Kei te tino makona nga kaihoko ki o maatau kounga me te tumanako kia nui ake te mahi tahi me tatou a meake nei.

Mena kei te hiahia koe ki te rapu i tetahi kaiwhakarato pono, kaua koe e mangere ki te whakapiri mai ki a maatau.

sales4@shysilicone.com

WhatsApp:+86 17795500439


Te wa tuku: Maehe-23-2023